Over Nicole

Welkom op de website van Nicole Lauwers.

Tijdens mijn werk als doktersassistente ben ik de opleiding Pedicure gaan volgen. Vanaf augustus 2013 heb ik mijn eigen praktijk geopend.

Ondertussen ben ik gediplomeerd Medisch Pedicure en Voetreflextherapeute, aangesloten bij Provoet en Procert, VNRT en RBCZ. Ik blijf mezelf bijscholen door verschillende cursussen te volgen, waardoor ik mijn deskundigheid nog meer kan uitbreiden en op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen.

In mijn praktijk staan de voeten van de mens centraal. Omdat veel mensen last hebben van hun voeten, en deze toch dagelijks gebruikt moeten worden, vind ik het belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden. Ik ben erg geïnteresseerd geraakt in het gebruik van de voeten, zenuwen en klachtenbehandeling en daarom ben ik in september 2014 begonnen met de 3 jarige HBO-opleiding tot voetreflextherapeute.
In 2017 ben ik hiervoor geslaagd, in 2018 ben ik afgestudeerd voor Medische basiskennis en heb ik mezelf aangesloten bij beroepsvereniging VNRT. Dit betekend dat de therapeutische voetreflexmassages (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekering (mits aanvullend verzekerd).

De hulpvraag van de klant staat bij mij voorop ! Om u de beste behandeling te kunnen bieden, plan ik ruim tijd in.

Kijk gerust eens wat rond op mijn website. Voor vragen kunt u contact opnemen door middel van het contactformulier in te vullen of een telefoontje. Ik zal uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Graag tot ziens,

Nicole Lauwers