Over Nicole

Mijn naam is Nicole Lauwers, geboren in 1990. Ik woon met mijn vriend en 2 kinderen in Reusel. Na jarenlang gewerkt te hebben als doktersassistente, ben ik de opleiding voor medisch pedicure gaan volgen. Dit beviel me zo goed dat ik mijn werk als doktersassistente heb neergelegd en in 2013 mijn eigen praktijk heb geopend. Niet veel later kwam ik vanwege lichamelijke klachten in aanraking met voetreflextherapie, waar ik ontzettend veel baat bij had. Omdat ik dit zo interessant vond en ik het lichaam graag in zijn geheel wilde behandelen, ben ik in 2014 gestart met de HBO opleiding tot voetreflextherapeute. 

Ik ben aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen, waardoor behandelingen ook (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden. Ik blijf mezelf regelmatig bijscholen door verschillende cursussen te volgen, waardoor ik mijn deskundigheid nog meer kan uitbreiden en op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen. Vanaf 2017 ben ik gespecialiseerd in fertiliteits,- zwangerschaps,- en babyreflexologie. 

De hulpvraag van de cliënt staat bij mij voorop! Daarom is geen enkele behandeling hetzelfde en pas ik me aan op de klachten van dat moment.

Kijk gerust eens wat rond op mijn website. Voor vragen kun je contact via het contactformulier, mail, app of een telefoontje. Ik zal je vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Wie weet tot ziens!