Fertiliteitsreflexologie

Naast zwangerschapsreflexologie ben ik ook gespecialiseerd in fertiliteitsreflexologie. Dit betekent dat je ook terecht kunt voor ondersteuning tijdens de (soms lange) periode die vooraf gaat aan de zwangerschap.

Eventuele problematiek kan vele oorzaken hebben en regelmatig is er een complex beeld waardoor zwanger worden op zich laat wachten..

De stress die vaak in deze periode ontstaat, zorgt daarbij ook nog eens voor een negatief effect. Door te kijken naar de problematiek vanuit meerdere invalshoeken, worden reflexologische behandelingen opgesteld op maat. Hierbij worden bijpassende adviezen gegeven. Fertiliteitsreflexologie kan de omstandigheden optimaliseren waarmee de kans op een zwangerschap vergroot wordt.

Fertiliteitsreflexologie is heel divers. Dit betekend dat (in overleg) niet alleen je voeten, maar ook je oren, gezicht, hals, rug en buik behandeld kunnen worden. Dit is soms nodig om het hele lichaam terug in balans te brengen. Ook worden er voedings,- en leefstijladviezen meegegeven. Na een uitgebreide anamnese wordt een behandelplan op maat gemaakt. Hoelang dit traject nodig is verschilt per persoon, maar waar reflexologie vaak direct effect heeft, moet je bij fertiliteitsreflexologie toch wel denken aan een traject van een paar weken tot maanden..

Wil je graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op!